İŞ'TE İNSAN ve AHLAK (İş Ahlakı)


Sn. Yrd.Doç. Dr. Ahmet ÜNSÜR'ün (Sakarya Ünv.E.Öğretim Üyesi) uzunca bir çalışma ve emeğin, sonucunda, kaleme aldığı İŞ'TE İNSAN ve AHLAK (İş Ahlakı)  adlı eserini siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz.

Mevcut iş hayatının; işçi, işveren ve diğer tüm taraflarının ahlakı yönleri ile ele alındığı, bir çok kurum ve kuruluştaki yöneticilerin veya yönetici adaylarının, araştırmacı, öğrenci ve okuyucuların İnsan Kaynakları süreçleri için  başvuracağını düşündüğümüz bu kıymetli eserin kapak sayfasını sizler ile paylaşıyoruz.

Eseri göz nuru ile işleyerek vücut bulmasını sağlayan, değerli hocamız Sn. Ahmet ÜNSÜR başta olmak üzere, katkı ve desteğini esirgemeyen, emek veren herkese bizlerde teşekkürü bir borç biliriz.

1 yorum:

  1. Le_Meridian finansman hizmetinin marihuana çiftlik projemi finanse etmem için bana nasıl 2,000,000,00 USD tutarında kredi verdiğine dair bir tanıklık paylaşmak istiyorum, çok minnettarım ve bu yasal fon şirketini işini büyütmek isteyen birisiyle paylaşmaya söz verdim Project.the şirket İngiltere / ABD fon şirketidir. Finans desteği isteyen herkes, lfdsloans@outlook.com adresinden veya lfdsloans@lemeridianfds.com adresinden onlarla iletişim kurmalıdır.

    YanıtlaSil